Koof maken met verlichting

U bent eindelijk klaar met de verbouwing van uw huis en komt bij het laatste klusje van de lange lijst: Een koof maken aan het plafond in uw woon- of slaapkamer. Daar komt heel wat bij kijken. Wat zijn de kosten? Welk materiaal moet ik kiezen? Wil ik spotjes of LED verlichting in mijn koof? Welke maten moet ik aanhouden? Waar vind ik een timmerman die voor mij het werk verricht en wat zijn de kosten hiervan? Dit zijn enkele vragen die u moet beantwoorden voordat u aan de klus gaat beginnen.

Waarom geen kant- en klare koof bestellen?

Wat nou als wij van Koofmetlicht een aantal van deze vragen voor u kunnen wegnemen. Niet zelf aan de slag, maar simpelweg een kant- en klare koof kiezen en bestellen voor een betaalbare prijs en daarna laten afleveren op uw adres. Daarna volgt u de gemakkelijke instructies in onze montagehandleiding om de koof aan het plafond te monteren. Indien nodig koopt u bij ons de juiste lijm en eventueel een gatenzaag set wanneer deze gewenst zijn. Eenmaal geleverd kunt u gelijk aan de slag.

Bent u geïnteresseerd in welke verschillende soorten en maten wij voor u tot beschikking hebben? Neem een kijkje in onze shop en bekijk zelf welke serie, maat, verlichting voor u gewenst is. Wij houden van mooie plafonds! U toch ook?

Winkel

Deel deze pagina via:

Koofverlichting

Wilt u niet alleen de kooflijst, maar ook verlichting bij de koof bestellen? Bij ons krijgt u de mogelijkheid om de koof en licht te combineren en kunt u kiezen uit verschillende soorten verlichting. U kiest uit LED spots of LED strips, maar het kan ook allebei. Zo maakt u een prachtige lichtkoof in uw woon- of slaapkamer.

Materiaal

Belangrijk om te weten van welk materiaal de koof wordt gemaakt. Voor de doe-het-zelver hebben we het eenvoudig gemaakt. Geen hout, gips of ander zwaar materiaal, maar piepschuim 2.0. Wilt u weten wat de voordelen zijn, bekijk dan de eigenschappen van dit soort piepschuim.

Levertijd

Het maken van de ideale koof lijkt soms een enorme klus, maar niets is minder waar. Binnen drie stappen heeft u een bestelling geplaatst en wordt deze binnen 5-7 dagen geleverd. Bij bestellingen vanaf 25 meter wordt een gemiddelde levertijd van 7-10 dagen gehanteerd.

Laat u overtuigen met een proefstuk!

Bent u nog niet helemaal overtuigd van het kant- en klare koof concept? Bestel een proefstuk en ervaar zelf de kwaliteit en de vorm. Beslist u daarna om alsnog een bestelling te plaatsen dan wordt de prijs die u betaald heeft voor het proefstuk verrekend in de totaalprijs (bij een bestelling van boven de €150).

Meer informatie over de kant en klare koof voor LED verlichting

Eigenschappen

De koven zijn gesneden uit een speciaal soort schuim, genaamd XPS. Dit is niet alleen makkelijk te monteren maar vooral ook erg bewerkbaar.

Toepassingen

Net een nieuwe huis gekocht en wil je een mooi sfeervol plafond? Of wil je meer sfeer in je restaurant of hotel? Bekijk de mogelijkheden.

Koofverlichting

Licht is een cruciaal element voor een sfeervolle ruimte. Een koof met direct en/of indirect verlichting helpt met sfeer en functioneel licht.