Jong, dynamisch en vooral eerlijk

We zijn een jonge onderneming en gevestigd in Rotterdam. We zijn een relatief kleine familie onderneming met 100% aandacht voor de laatste trends in kooflijsten met LED verlichting. Doordat we enkel online verkopen, geen dure panden hebben en een geringe winst per product maken, zijn wij van mening een eerlijke prijs te kunnen bieden. Tevens zijn we bereid mee te denken in afwijkende modellen. Hiervoor kan je contact met ons opnemen.

koof-spots-led

“Wij willen mooie plafonds”

Je hebt een huis of pand gekocht, en staat aan de vooravond van een verbouwing. Je pakt de muren aan, nieuwe vloer, nieuwe keuken, enzovoorts. Maar denk je ook na over je plafond? Of wordt deze (zoals we “gewend” zijn) gewoon wit? Uiteindelijk draait het allemaal om sfeer, niet waar? Waarom dan een kille, witte plafond?

Je bent ze ongetwijfeld wel eens tegengekomen. Plafonds met decoratie. Denk aan kroonlijsten en sierlijsten. Deze maken je plafond al een stuk sfeervoller. Maar wat doe je met verlichting? Een cruciaal onderdeel van “sfeer” in een ruimte is namelijk verlichting.

Hiervoor ben je bij Koofmetlicht op het juiste adres. Wij combineren decoratieve kooflijsten, kroonlijsten en sierlijsten met sfeervolle verlichting. Denk aan direct licht (LED Spotjes) en aan indirect licht (LED Strips). Zo breng je niet alleen sfeer aan in je ruimte, maar bespaar je met LED verlichting ook nog eens flink op je energierekening!

Koofmetlicht biedt een kant-en-klare doe het zelf oplossing. Onze kooflijsten zijn in tegenstelling tot traditionele sierlijsten niet gemaakt van gips, maar van XPS – styrodur (geperst hardschuim) en zijn uitermate sterk en duurzaam. Door zijn verbazingwekkend lichte gewicht is deze eenvoudig te installeren. Tevens hoef je ook niet te boren in je muren. Het is eigenlijk vrij simpel: op maat zagen, lijm aanbrengen en plakken (meer gedetailleerd info, klik hier). Ten opzichte van de gips sierlijsten scheelt dit hoge kosten voor aannemers/stukadoors en tijd. Zo makkelijk is het.

Kortom, sfeervolle plafonds met kant en klare doe het zelf kooflijsten zonder dure aannemers of stukadoors!

Wilt je meer over ons weten of onze filosofie klik dan hier. Heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op.

Je kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

Telefoon: +31 6 1994 94 64
WhatsApp: +31 6 4174 30 17
Mail: info@koofmetlicht.nl
Chat: rechts onderin de pagina – Ma t/m vr van 09:00 – 21:00


Koofmetlicht
Blankenburgerpark 132
3042 HA  Rotterdam
(geen bezoekadres)