Welke ruimtes zijn ideaal voor koven?

Bij koven en lijsten denkt u al snel aan bijvoorbeeld een woonruimte. Maar ook bijvoorbeeld uw badkamer, keuken of slaapkamer zal het een enorme impact hebben op de afwerking en sfeer.

Buiten woningen hebben de koven zich inmiddels ook bewezen binnen horeca en hotels. Neem hiervoor contact met ons op.

Contact
Koof_licht

Twijfelt u? U kunt makkelijk een proef koof aanvragen.

kant_en_klare_koof

In welke situaties pas ik koven toe?

Koven kunt u om verschillende situaties toepassen. Meest voor de hand liggende is decoratie en sfeer. Maar ook bij het wegwerken van scheuren, schades, kabels en buizen kunnen koven u prima helpen. De combinatie van koven met licht geven u tevens ook nog eens meer aanbod en controle in uw verlichting met direct en indirect licht.

Direct licht, indirect licht.. Wat is nou eigenlijk het doel?

U kunt meer met licht dan dat u in eerste instantie zou denken. Met meer controle over licht kunt u de stemming en doel van licht bepalen om op deze manier de gewenste sfeer in een ruimte te controleren. Zo zijn bijvoorbeeld LED spots prima om met direct licht bepaalde objecten te accentueren, denk bijvoorbeeld aan een mooie plant of schilderij. LED strips daarentegen is zachter indirect licht wat u bijvoorbeeld kunt aanzetten in de avonden, tijdens het tv kijken. Zo kunt u door middel van het type lichtbron, verschillende soorten licht inzetten om verschillende soorten effecten en sfeer te creëren. Bekijk ons volledige LED verlichting assortiment in de shop.